fbpx

SKAB EN FORRETNING SOM

PERSONLIG TRÆNER OG ONLINE COACH

Min vej fra personlig træner til succesfuld online coach der har arbejdet med mere end 70 aktive kunder.

FRA PASSION TIL LEVEBRØD

Hej, mit navn er Alexander. Gennem de sidste 6 år har jeg været og online coach, og indtil den seneste tid, knoklede jeg i 10-12 timer dagligt for at holde styr på 12-18 klienter.

Det gjorde jeg fordi, at online coaching skal være tidskrævende og det skal være udmattende - Det troede jeg hvertfald på det tidspunkt.

Jeg kunne til gengæld ikke slippe tanken, om at der måtte være en bedre måde at gøre tingene på. En måde, hvor jeg ikke skulle bruge hele dagen på at kæmpe med at holde overblik over mine klienter, og lave det ene excelark efter det andet.

En måde hvor jeg kunne være til stede for mine klienter, og bruge tiden på at give dem min viden og erfaring, istedet for at bruge alle mine vågne timer på at skrive deres kalorier op i et regneark.

Jeg talte med flere af andre personlige trænere og online coaches om min frustration, og indså at jeg ikke var alene med mine frustrationer. Der manglede et system der gav os overblikket til at være skabe endnu bedre resultater for endnu flere personer.

RESULTATET

ALT-I-EN PLATFORMEN

FOR PERSONLIGE TRÆNERE ONLINE COACHES

Sammen med mine partnere skabte jeg Coachr: Alt-i-en Platformen for personlige trænere og online coaches.

Målet var fra start at løse de daglige opgaver som alle coaches bruger store mængder tid på, og skabe en platform som gør det let, at håndtere flere klienter - uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Som den første prøvede vi selv platformen og resultatet var ikke til at tage fejl af:
Istedet for at bruge 10-12 timer om dagen på at hjælpe nogle enkelte, kunne jeg nu håndtere mere end 70 klienter i de travle perioder, og stadig have friheden til at bygge videre på min virksomhed!

Og det bedste ved det hele? Mine kunder fik endnu bedre planer, endnu bedre service og endnu bedre resultater.

MIN HVERDAG UDEN COACHR

HÅNDTERING AF 12 KLIENTER

MIN HVERDAG MED COACHR

HÅNDTERING AF 70 KLIENTER

NU ER DET DIN TUR

I dag er Coachr ikke længere en privat hjælp for os der skabte platformen, men et essentielt værktøj for mere end 200 Coaches i Danmark, Sverige og Tyskland.

Det her kræver ikke at du kan noget særligt, har et stort budget eller at du er bedre end alle andre: Det kræver blot at du har viljen til at skabe en forretning ud af din passion og er klar på at hjælpe andre mennesker!

Hvis det lyder som noget for dig, så har vi lige nu 25 gratis demoer som vi tilbyder til danske coaches, som vil prøve en smartere måde at skalerer deres forretning på. Alt du skal gøre er at booke en tid til en samtale i min kalender herunder, så kontakter jeg dig og får dig igang med din gratis demo.

en_USEnglish