fbpx

Skapa en business som

personlig tränare och online coach

Min väg från att jobba som personlig tränare till att driva en framgångsrik online coaching business med över 160 aktiva klienter.

Från passion till att
livnära mig 100%

Hej, mitt namn är Alexander. Under de senaste 6 åren har jag jobbat med online coaching, tills nyligen jobbade jag hårt, 10-12 timmar varje dag för att hantera 12-18 klienter.

Anledningen till det var för att jag hade en ide om att online coaching var tidskrävande och inte minst att det tog mycket energi av mig.

Jag kunde inte släppa tanken om att det måste finnas en bättre väg. Ett sätt där jag slapp spendera hela dagen med excel ark för att hantera mina klinter. Ett sätt som gör att jag kan vara mer närvarande för mina klienter och genom min tid kunna ge dom kunskap och erfarenhet. Och inte spendera all min vakna tid på att räkna ut kalorier i ett kalkylark.

I min frustration pratade jag med andra personliga tränare och online coacher och insåg att jag inte var ensam om att känna att tiden inte räcker till. Det saknades ett system som gav oss översikt att skapa ännu bättre resultat för fler klienter.

create workout programs

Automatiska mätningar

Skickar ut automatiska uppföljningar till dina klienter, och skapar en översikt både för din klient och för dig. 

client tracker illustration

Personlig klient app

Dina klienter har tillgång till sin klient app där dom får sina kost- och träningsplaner.

client tracker illustration

Makro perfekta måltidsplaner

Skippa excel ark och frustrationen att själv räkna ut kalorier. Här skapar du måltidsplaner från 700+ utsökta recept som anpassas automatiskt till din klient.

client tracker illustration

Modernt träningsprogram

På ett smidigt sätt skapa personliga träningsprogram med tillgång till mer än 400 övningar, eller lägg in dina egna övningar. Alla övningar är kopplade till en video illustration.

client tracker illustration

Personlig chatt

Här har du alla dina klienter samlade på ett och samma ställe. Du kan skicka både meddelanden, röstmeddelanden och video. 

client tracker illustration

Med din egna stil

Plattformen kan anpassas efter din stil och personliga uttryck. 

RESULTATET

All-in-one plattform

för personliga tränare och online coacher

Tillsammans med mina partners skapade vi Coachr: Målet från början var att lösa dom dagliga uppgifterna som coacher spenderar otroligt mycket tid på och att skapa en plattform där du smidigare kan hantera fler klinter med samma kvalitet.

Det första vi gjorde var att själv använda plattformen och resultatet blev som förväntat. Nu kunde jag hantera mer än 160 klienter, slippa spendera 10 timmar för att endast kunna hjälpa några få. Även i dom mest hektiska perioderna lyckades jag samtidigt ha friheten att jobba med mitt företag.

Det bästa med allt var att mina klienter fick nu ännu bättre service, resultat samt kost- och träningsplaner.

Min vardag med 12 klinter

utan Coachr

Min vardag med 70 klinter

MED COACHR

NU ÄR DET DIN TUR

Idag är Coachr inte längre en plattform för oss som skapade den, utan ett verktyg för över 200 coacher i Danmark, Sverige och Tyskland.

Detta kräver inte att du behöver förkunskaper eller en stor budget. Det kräver att du har en vilja att skapa en framgångsrik business från din passion och att du är redo att hjälpa andra människor!

Låter det som något för dig? Vi har just nu 25 gratis demos som vi erbjuder svenska coacher som vill prova ett smartare sätt att jobba på. Det du behöver göra är att boka in ett möte i min kalender nedan, jag kontaktar dig och hjälper dig starta igång med din demo.

en_USEnglish
da_DKDanish en_USEnglish